Massage

 

 

Pris 500 kr

Klippkort x 6 2 500 kr

 

Pris 600 kr

Pris 399 kr

Honungsmassage – helkroppsbehandling

Att kombinera honungens läkande egenskaper med massage är en klassisk tibetansk metod för att rena kroppen på både ut- och insidan. Samtidigt som huden absorberar honungens välgörande ämnen (druvsocker, vitaminer, kristaller, mineraler och propolis) rensas kroppen från toxiner och slaggprodukter. Efter behandlingen torkas överflödig honung bort, och du behöver inte duscha.

Behandlingen slätar ut huden på djupet och har därmed en föryngrande effekt. Samtidigt som huden rengörs och blir silkeslen förbättras både lymf- och blodcirkulationen, liksom ämnesomsättningen och matsmältningen, vilket innebär att behandlingen är väldigt verksam mot celluliter. Den rekommenderas också vid ledvärk, förkylningar och luftrörsproblem eller som en allmän energipåfyllning för trötta kroppar.

Behandlingen tar ca 60 min.

 

Honungsmassage, 30 min

En kortare behandling där vi fokuserar på vissa delar av kroppen, till exempel ansiktet och dekolletaget eller låren.

 

Ekologisk Cellulitbehandling

I denna behandling kombineras två av de mest effektiva cellulitbehandlingarna som finns: kraftfull massage och koppning.

Behandlingen inleds med en kraftfull massage av benen, stussen och höfterna för att driva ut stillastående vätska i vävnaderna, sätta i gång cirkulationen och lösa upp klistrig bindväv. I massagen används en ekologisk anticellulitolja.

Därefter utförs koppning med längsgående eller roterande strykningar för att ytterligare stimulera fettförbränningen och förbättra lymfdränaget.

Huden blir slätare, smidigare och fastare.

Behandlingen tar ca 90 min.

 

Pris 600 kr

Klippkort x 6 3 000 kr

Pris 450 kr

Pris 600 kr

Pris 950 kr

Klippkort 6 ggr 4 750 kr

 

Rygg- och benmassage på massagebänk

Med denna behandling kan du slippa egna smärtor i axlar-nacke - skuldror/ ryggen samtidigt som du får extra på ryggrehab-massagen. Behandlingen är fokuserad på ryggraden, vars nervbanor styr de flesta funktioner i kroppen. En 40 min. lång program utökar mellandisk-rummet och ger fenomenal smärtlindring vid diskbråck, ischias, spinal stenos m.m. Har funktioner som minskar midjan och förbättrar immunförsvar.

På denna specialkonstruerade massagebänk får du en totalupplevelse som vi är ensamma om att erbjuda i Örebro. I kombination med värmande och utrensande turmaliner får du en djupmassage ända från nacken, utmed ryggen och ner till fötterna. Till skillnad från manuell massage masseras här flera områden samtidigt, omväxlande som en vågrörelse och som akupressur. Du ligger på rygg, fullt påklädd, under hela behandlingen.

Denna behandling ger snabbt väldigt goda resultat. Spänningar och klämda nerver frigörs, blodcirkulationen ökar och smärta i knän, ben, rygg och nacke lindras eller släpper helt. Korsryggen korrigeras, ryggraden rätas ut och hållningen förbättras. Behandlingen är också förebyggande mot stress, depressioner och sömnbesvär. Men om du fått implantat eller någon metall inopererad i kroppen är detta ingen behandling för dig.

För bästa effekt är det bra om du kan undvika fysiskt ansträngande eller stressande aktiviteter de närmaste timmarna efter behandling. Drick också mycket vatten efteråt.

Vi har två bänkar bredvid varandra, så boka gärna tid tillsammans med

en vän eller partner!

 

Så här tycker några av våra klienter om massagebänken:

”Efter behandlingen kändes det som om jag blivit flera cm längre. Jag går annorlunda och har fått en annan hållning.” Iréne 49 år

”Humöret är bättre, energin flödar och huden har blivit slät och ung. Jag snarkar mycket mindre och min förkylning försvann.” Johnny, 50 år

 

”Jag känner mig mer rörlig och mjukare efter varje behandling. Jag är astmatiker och tycker att även andningen blivit bättre.” Lena, 37 år

 

”Den onda ländryggen är mycket, mycket bättre och när jag vaknar på morgonen är jag inte längre trött och stel. Att min degmage minskar för varje behandling är ett stort plus.” Monica, 42 år

 

”Efter fyra behandlingar upptäckte jag att jag kunde stå på tå igen (har inte kunnat göra det på tio år), och efter ytterligare behandlingar kan jag gå utan att halta.” Carina, 47 år

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryggmassage

Här anpassas massagen efter dina specifika behov och

önskemål.

Vi erbjuder både klassisk massage och djupverkande vävnadsmassage.

 

Behandlingen tar ca 30 min.

 

Ben- och fotmassage – bindvävsmassage

En underbar massage av fötter och ben som gör dig avslappnad i hela kroppen. Behandlingen inleds med en djupverkande och välgörande fotmassage och fortsätter med djupmassage av dina ben.

Metoden påverkar både lymfan och nervsystemet på ett kraftfullt sätt och blodcirkulationen ökar. Bindvävsmassage är till exempel effektiv vid senfästesinflammationer, ledproblem, fibromyalgi, idrottsskador, kramptillstånd och cirkulationsproblem.

Behandlingen tar ca 60 min.

 

 

Aromamassage

Det här är en härligt avslappnande helkroppsmassage med vegetabiliska, ekologiska aromaoljor som mjukar upp musklerna. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när vardagens alla måsten pockar på uppmärksamheten. Här kan du släppa stressen och pressen för en stund och bara låta dig tas om hand. Sedan är du redo att möta världen igen med förnyade krafter och energi.

En väldoftande och rogivande upplevelse.

Behandlingen tar ca 60 min.

 

 

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en unik och effektivt smärtlindrande form av bindvävsmassage

Om du känner dig lite trött och hängig så kan du få en ordentlig kick av koppningsmassage. Den här typen av massage stärker ditt immunförsvar och har en helande effekt. Resultatet blir mer energi och ork. Koppningsmassage kan användas för att lindra och behandla smärta men det här är också en förebyggande friskvårdsmetod som gör att du slipper vanliga åkommor som huvudvärk. Behandlingen reducerar även celluliter, lymfdränaget förbättras och fettförbränningen ökar. Huden blir mjukare, slätare, smidigare och fastare.

 

 

 

Pris 150 kr/ 15 min

HELKROPPSBEHANDLING HAGABYVÄGEN 19 703 63 ÖREBRO TEL 0739-49 01 02 irinapm@hotmail.com Copyright © All Rights Reserved